Natuurlijk treft u op een Pasar Malam specialiteiten restaurants aan met tradinionele en authentieke gerechten uit Indonesie.Op de Pasar Malam in Oss staat het internationaal bekende restaurant Warung Agung en het restaurant ''De Kleine Javaanse Keuken''.
Hier wat foto''s van het restaurant van Warung Agung op de Tong Tong Fair op het Maliveld met meer dan 1000.000 bezoekers.Bij Warung Agung treft u het! De heerlijkste gerechten worden door de keukenbrigade aan u gepresenteerd. Of het nu een kleine snack is zoals een piang goreng of een loempia dan klopt u niet aan bij het verkeerde adres. De Pisang Goreng en andere snacks worden bereid waar u bij staat.


De Martabak is beroemd in heel Nederland en dit gerecht met de geheime kruiden moet u toch echt eens geproefd hebben.Maar ook voor overheerlijke sate kunt u trecht. Wat te denken van sate mix met diverse soorten vlees. Maar ook voor een vegetarische maaltijd kunt u bij hen terecht. En de Ikan Bali (vis) is om van te smullen. Na zo''n heerlijke maaltijd nog even afkoelen met en heelrijke Tjemdol of Es Shahai.Eten op een Pasar Malam hoort er echt bij.