Eerste dag Pasar Malam Oss in de Rusheuvel.

Wat een fantastische accommodatie ‘De Rusheuvel’. Dat was mijn eerste reactie. Een enorme (gratis) parkeerplaats. Een gezellige entree met bamboe meubelen en rechts een grote bar. En dan de werkelijke pasar…. Meer dan sfeervol in de halfronde houten hal die nog het meest deed denken aan de Rijnhal in Arnhem. Natuurlijk vele, vele stands en het bekende podium van Steller Events.

Een Pasar Malam voor het eerst weer in Oss. Altijd spannend…., zo’n nieuw evenement. Je kunt veel reclame maken maar komen de mensen dan ook? Bijzonder leuk was dan ook dat diverse standhouders de organisatie van tevoren al hebben gecomplimenteerd met de aankondigingen die in en om Oss in ruime mate via verschillende media waren verspreid. Wat te denken van twee halve pagina’s en ook nog een hele pagina in de huis aan huisbladen.

Chris Uittenbogaard, de organisator zette Alex van Intaro met zijn vrouw in het zonnetje. Dat was wel even moeilijk want Frank had het podium even van at mist voorzien. Misschien wilde hij een roze wolk maken want het was ons ter ore gekomen dat Alex met z’n geliefde twee geleden geleden in het huwelijksbootje waren gestapt. Natuurlijk zong het hele publiek begeleid door Wipe Out Selection ‘lang zullen ze leven’ en Chris bood namens alle standhouders, de artiesten, het Stellar team hen een mooie bos bloemen aan. Chris nam gelijk de kans waar om het publiek te bedanken voor de opkomst en dat geeft veel vertrouwen voor volgend jaar.

Dansgroep Bunga Melati liet in betoverende sets zien dat de er in de winterperiode hard getraind was. Afwisselende boeiende dansen en ook weer zoasl altijd van verklarend commentaar voorzien. Ook de set met begeleiding van de dansen met twee Tifa-spelers viel bij het publiek goed in de smaak. Wipe Out Selection uit den Helder liet weer zien waarom ze onbetwist de beste nieuwe IndoRock formatie in Nederland zijn.  Wat straalt deze band een energie uit. Daar kun je niet stil bij blijven zitten.

En als dan ’s avonds twee kanjers in de persoon van Johnny en Jopie Manuhutu samen met hen het podium betreden wordt het een spektakel zoals de organisatie dat voorzien had. Heerlijk optreden waar het publiek met volle teugen van genoot. Twee dames uit Oss waren speciaal hiervoor gekomen. Jaren terug toen we jong waren hadden we VIP kaarten voor MASSADA. ‘Maar toen durfden we niet backstage’, vertelde ze. ‘Maar nu komen we toch even de herinneringen ophalen en we willen dan wel dansen’. U begrijpt dat dat natuurlijk gelukt is. U ontdekt de fans wel op de foto met Milly. Maar ook even op de foto met de drummer van Wipe Out Selection.

Een gezellige avond!

En zoals ik net op Facebook heb gelezen waar een bezoeker deze tekst heeft geplaatst: :

‘Wat heb ik genoten vandaag van jullie Pasar en wat een super optreden van Johnny Manuhutu met zijn broer Jopi, geweldige muziek van Wipe Out en optreden van Bunga Melati. Bedankt!!’

Zondag, vandaag dus nog een hele dag Pasar Malam Oss vanaf 12.00 uur! Kom zelf kijken hoe de Rusheuvel is omgetoverd tot een tropisch paradijs met vele standhouders en een schitterend podium.  Kom genieten van de bijzondere sfeer van deze nieuwe pasar in Oss. De artiesten zijn er klaar voor evenals de standhouders en restaurants!

 

 

 


 
 
 
 
Save