Gebruikersnaam

Wachtwoord:

Relax for You, een gemotiveerde standhouder!


 

Op de Pasar Malam Eindhoven staan er wel meer dan 85 standhouders en restaurants. Allemaal met verschillende Aziatische producten, food en non-food.

Vandaag stel ik u even voor aan Relax for you van Sonja Paap. Ze vertelt: ‘ Het is begonnen als hobby. Ik maakte wax melts en ben begonnen met 12 geuren. Het liep echter helemaal uit de hand. Ik heb nu wel 180 geuren waaronder ook bijvoorbeeld Chanel nr 5, Coolwater van Davidoff en nog veel meer bekende geuren. De mensen vragen er speciaal naar en ik maka dat dan. Ik heb zo al een uitgebreide klantenkring. Zie ook maar eens mijn website www.relaxforyou.nl


Van het een komt het ander,’ gaat ze verder, ‘en ik heb nu ook een collectie Indiase kleden met olifantenmotieven. Deze komen ook terug op satijnen kussenhoezen en ik merk dat mensen zich graag omringen met de afbeeldingen van olifanten. En je weet het toch, een olifant met zijn slurf omhoog brengt geluk!’ Meer tijd heeft Sonja niet want twee dames willen advies over haar geurbranders die ze ook in alle kleuren, maten en prijzen heeft.