Gebruikersnaam

Wachtwoord:

Succesvolle evenementen van Stellar Events zijn alleen mogelijk door de samenwerking met professionele partijen die een specialisme in huis hebben welke belangrijk is voor het slagen van een evenement.

Zo is TLP ook in 2016 weer onze vaste Stage Service partner!

 
MASSADA feat. 4SUARA

Het is van het grootste belang voor het podiumprogramma dat zowel het fysieke podium, het licht en het geluid van topkwaliteit is.
(gezellige tropische sfeer)


Voor deze ‘Stage Service’ werken we al jaren samen met TLP Productions. (www.tlpproductions.nl)

Een internationaal opererend professioneel bedrijf met professionals die niet praten maar doen. Het zijn de experts op de werkvloer en niet achter de vergadertafel!


(Voor elke situatie perfect geluid)


In
één oogopslag zien ze wat voor mogelijkheden een accommodatie heeft, welke problemen er op het gebied van licht en geluid getackeld dienen te worden. En dat allemaal op een bijzondere prettige manier.

Misschien nog wel belangrijker dan de tevredenheid van Stellar Events is de hoge mate van tevredenheid van de optredende artiesten. Zij weten als geen ander wat de invloed is van goed licht en geluid op hun optreden.

(Elke artiest mooi uitgelicht)
 

Niet vreemd dat vele andere organisaties graag hun licht en geluid door TLP Producties laten verzorgen. TLP is zo kind aan huis bij vele evenementen in België (Winterland Hasselt) Groot-Brittannië (Glasgow, international Street Dance Championships), Duitsland (Dance Festival lKalkar), Spanje (Santa Susanna) en Frankrijk (Euro Disney Parijs). Maar ook in Nederland zoals vele carnavalsfeesten in Maastricht maar ook voor de Pasar Malam’s op diverse plaatsen in Nederland en voor diverse organisaties.


Stellar Events is dan ook bijzonder trots op het feit dan we al zo veel jaren intens samenwerken en dat tot volle tevredenheid van alle partijen.

 
(Leen, Frank en Pol van TLP Productions)

Ruime mogelijkheden biedt TLP Productions op het gebied van Stage Service!

Trouwens bovenstaande is maar een kleine greep uit datgene wat TLP kan bieden.  Maar daarvoor neemt u maar eens een kijkje op hun website: www.tlpproductions.nl