Gebruikersnaam

Wachtwoord:

Warung Agung natuurlijk ook op de Pasar Malam Den Helder!

Natuurlijk treft u op een Pasar Malam specialiteiten restaurants aan met traditionele en authentieke gerechten uit Indonesie. Op de Pasar Malam in Den Helder staat het internationaal bekende restaurant Warung Agung. Hier wat foto’s van het restaurant van Warung Agung op de Tong Tong Fair op het Malieveld met meer dan 100.000 bezoekers.

Bij Warung Agung treft u het! De heerlijkste gerechten worden door de keukenbrigade aan u gepresenteerd. Of het nu een kleine snack zoals een pisang goreng (gebakken banaan) of een loempia is, bij hen bent u bij het goede adres. De pisang goreng en andere snacks worden bereid waar u bij staat.
De Martabak is beroemd in heel Nederland en dit gerecht met de geheime kruiden moet u toch echt eens geproefd hebben. Mensen komen er speciaal voor naar de pasar!

Maar ook voor overheerlijke sate kunt u terecht. Wat te denken van saté mix met diverse soorten vlees. Maar ook een vegetarische maaltijd wordt u smakelijk geserveerd. En de Ikan Bali (vis) is om van te smullen. Na zo’n heerlijke maaltijd nog even afkoelen met een heerlijke Tjendol of Es Shanghai? Ook dat is mogelijk!

Het restaurant U wordt geserveerd met een glimlach!De Martabak is beroemd in heel Nederland en dit gerecht met de geheime kruiden moet u toch echt eens geproefd hebben.Maar ook voor overheerlijke sate kunt u trecht. Eten op een Pasar Malam hoort er echt bij.